Fomentant la inclusió

www.andorradifusio.ad

Ajudar nens en situació d'emergència i fomentar l'esport inclusiu. Aquests són alguns dels objectius de GrandValira Social i Unicef, que han organitzat un brunch solidari per donar a conèixer els projectes que tenen en marxa.

Eren les 12 del migdia i la gent començava a arribar a un dels actes solidaris de l'any. Molts han vingut acompanyats de família i amics, d'altres, volent fer una aturada en la jornada d'esquí, s'han trobat l'esdeveniment per sorpresa i s'hi han afegit. Les organitzadores han destcatat la solidàritat que hi ha al país: "si mires la solidaritat per càpita, estem els quarts o els cinquens", assegurava la presidenta d'unicef, Marianela Vila.

Hi han acudit 150 persones. Un acte social que ha servit sobretot per donar a conèixer els projectes que es duen a terme des d'Unicef Andorra i Grandvalira Social.

"A favor de les dones i les nenes a Afganistán i per reconstruïr un poblat a Madagascar. I també estem a les emergències, com a Ucraïna."
Marianela Vila, presidenta Unicef Andorra

"Projectes de inserció a través de l'esquí. Aleshores treballem amb nens amb dificultats. I això ho deia sempre el meu pare, que va ser el fundador, deia quan una persona no està bé i et poses a esquiar t'en olvides de les coses lletges."
Cristina Viladomat, presidenta de Grandvalira Social 

La bona rebuda de l'esdeveniment ha fet que, de ben segur, hi hagi més actes com aquest en el futur.

 

Informa: Caterina Vidal
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Comerç en evolució Ple en el primer congrés de màrqueting digital