ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Gallardo no té la voluntat de formar part de cap llista les pròximes generals

www.andorradifusio.ad

Jordi Gallardo no descarta anar a llistes a les eleccions generals si li ho demana el partit. El ministre d'Economia i president de Liberals ha passat per La Rèplica, on també ha admès el desgast per assumir de nou una cartera ministerial.

Ja va avançar que no encapçalaria cap llista electoral els propers comicis generals i ara Jordi Gallardo assegura que no té la voluntat de formar-ne part de cap. Tot i això, no descarta canviar d'opinió si el partit li ho demana. El ministre d'Economia i president de Liberals ha admès estar desgastat per liderar de nou un ministeri i assegura que cal energia per portar la cartera amb les noves característiques que se li han donat. "Una cartera d'aquestes característiques a la qual li hem donat una empenta i un gir important potser necessita molta energia. I segons com, hi ha persones que poden arribar amb aquesta energia, que potser ara no la veig en mi mateix."

Gallardo també ha parlat de transport. A mitjans del mes que ve, el ministeri espera disposar dels resultats de l'estudi de mercat sobre els vols a Lisboa, París i les illes Balears des de l'aeroport d'Andorra-la Seu. La voluntat és treure el nou concurs a final d'octubre o al novembre. També s'espera poder concertar una reunió aquesta tardor amb el govern espanyol per tractar la possibilitat d'encabir-hi el control fronterer, necessari per a una hipotètica connexió amb Londres.

Quant a l'heliport, aquest divendres es tanca el període d'exposició pública. El ministre assegura que no s'ha presentat cap al·legació. S'espera fer l'adjudicació definitiva el mes que ve i començar els treballs de condicionament de terres abans de l'hivern.

Informa: Redacció

 

Comparteix: