ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'executiu considera que la proposició de llei del PS sobre l'habitatge "pot ser una via de solució"

www.andorradifusio.ad

El Govern veu elements positius en la proposició de llei del PS perquè el fons de reserva de la jubilació pugui invertir a fer pisos socials i, fins i tot, afegeix que pot ser una via de solució al problema de l'habitatge. Vol estudiar la proposta tot i que es mostra sorprès per com s'ha presentat.

El consell de ministres ha estudiat avui la proposició de llei socialdemòcrata per fer possible que el fons de reserva de la jubilació de la CASS pugui servir per crear habitatges socials. El Govern creu que té aspectes positius, però adverteix que el fons de reserva té com a missió principal garantir les pensions. "Crec que pot ser una via de solució. Segurament no existeix un element que sigui la panacea. De fet, el partit demòcrata portava en el seu programa electoral la creació d'un fons público-privat que inclogués una participació del fons de jubilació de reserva. La idea ens sembla que s'ha d'analitzar, que pot ser positiva i que s'ha de treballar. El que sí que també és veritat és que s'ha de recordar que el fons de jubilació de reserva de la CASS té unes funcions clares i és garantir les nostres pensions", considera el ministre portaveu.

Jover, tot i això, ha assegurat que té dubtes sobre com s'ha presentat la iniciativa i per què. "No és un element que portés el Partit Socialdemòcrata en el seu programa electoral i fins i tot em consta que no s'hi havien mostrat forçosament favorables. També la meva sorpresa en el sentit que tampoc no em consta que abans d'entrar aquesta proposició de llei hi hagi hagut un debat, ni s'ha fet arribar aquest projecte a la comissió nacional de l'habitatge", ha manifestat. Malgrat tot, ha afirmat que la veu de manera constructiva.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix: