El cap de Govern farà "tot el necessari" per evitar la desaparició de la marca Grandvalira

www.andorradifusio.ad

El cap de Govern reitera la voluntat de salvar la marca Grandvalira. Malgrat la determinació de Joan Viladomat de dissoldre-la, Antoni Martí ha explicat que vol parlar amb totes les parts per evitar-ho. Diu que les proves de la copa del món van més enllà de Soldeu-el Tarter perquè en surt beneficiat tot el país. Tot plegat el dia que ha comprovat in situ com avancen les obres de la plataforma de Soldeu.

El cap de Govern ha subratllat que malgrat el focus de les finals d´esquí sigui a Soldeu-el Tarter en surt beneficiada tota Andorra. En aquest sentit, Antoni Martí també ha remarcat el que significa pel país la marca Grandvalira.

D'aquí que hagi anunciat que aquest estiu preveu reunir-se amb els socis de l'estació per mirar d´evitar la dissolució de la marca. "He de fer tot el necessari perquè una marca de prestigi no es perdi. I ho dic alt i fort. El Govern s'esforçarà en escoltar uns i altres", ha assegurat.

Martí ha fet aquestes declaracions després de la reunió del comitè organitzador de les finals de la Copa del Món d´esquí a Grandvalira.

L'acte ha servit per comprovar l´estat de la plataforma esquiable al peu de la pista de l´Avet. Ja s´hi han instal·lat sis bigues i les properes setmanes es consolidarà. Segons l'organització es compliran els terminis de construcció. El cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, afirma que "tot està anant com ens havíem marcat ni si no hi ha cap daltabaix, la plataforma estarà acabada a finals de novembre, com teníem previst".

Segons s´ha explicat el director general del comitè organitzador de les finals de la Copa del Món, Conrad Blanch, s´han fet millores de construcció en els fonaments i per evitar un problema mediambiental "sha canviat el sistema de sosteniment per cables".

La cerimònia inaugural tindrà lloc al peu de la pista de l´Avet i segons l'organització és previst que sigui retransmesa en directe per ATV i es pugui seguir amb una pantalla gegant a Andorra la Vella.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

El camí de muntanya de la zona de l'esllavissada es mantindrà tancat Els treballadors del comú de la capital proposen una jornada reduïda per a pares i mares el primer any de vida del fill