ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Govern licita les obres de sanejament i millora de drenatge de la carretera de Bixessarri, que s'iniciaran a finals d'agost

A finals d'agost començaran els treballs urgents per f

A finals d'agost començaran els treballs urgents per fer front als desperfectes ocasionats després de l'esllavissada a Bixessarri, a causa de les fortes pluges. 

La licitació d'urgència dels treballs d'estabilització de la CG-6 a Bixessarri s'ha aprovat aquest dimecres i si els terminis segueixen el seu curs, l'adjudicació definitiva és prevista a l'agost.

L'actuació s'impulsa a causa dels episodis de pluja intensa dels últims mesos que han provocat danys materials a la carretera. 

L'objectiu és estabilitzar la plataforma de la calçada en dos trams i millorar-ne el drenatge. Les obres que es liciten també preveuen la construcció d'una nova obra de canalització de la zona que tindrà més capacitat en l'encreuament amb el riu d'Aixàs. 

Durant les últimes hores s'han dut a terme les tasques de neteja de la carretera. La intenció és poder reobrir de manera habitual la circulació de vehicles abans de divendres. De moment es manté el pas alternatiu. 

Roda de premsa completa del Govern amb l'actualització sanitària i posterior al consell de ministres: 

Informa: Roser Puigbò
Imatge: Agència ANA

Comparteix: