El Govern presenta les prioritats econòmiques a la Cambra de Comerç

www.andorradifusio.ad

Esbossar els principals projectes de l'executiu actual, especialment en les línies econòmiques i turístiques, ha estat l'objectiu de la trobada entre la Cambra de Comerç i els ministres de Turisme i Comerç; d'Administració Pública, Transport i Telecomunicacions; i de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat. La implantació de l'administració electrònica ha estat una de les primeres propostes.

Durant la reunió amb el comitè executiu de la Cambra de Comerç, el Govern ha explicat la nova organització ministerial i ha exposat els principals projectes en marxa. Ara que no hi ha ministeri d'Economia, els projectes seran més transversals, però la política econòmica seguirà sent un cavall de batalla comú per als diversos ministeris implicats. 

La implantació de l'administració electrònica així com la simplificació de la tramitació administrativa són dues de les propostes concretes que han transcendit d'aquesta reunió. També altres projectes vinculats a l'atracció de turisme.  

També s'ha parlat de la necessitat d'impulsar noves línies de negoci en el si d'Andorra Telecom, ja que fins al moment una gran part dels ingressos de la parapública provenen del 'roaming'.

Declaracions de Marc Pantebre, president de la Cambra de Comerç i de Francesc Camp, ministre de Turisme i Comerç

Informa: Rubén Carcellé   Imatge: Marta Paixà

Comparteix:

Inaugurada una nova edició, la número 22, d'Andoflora Els germans Cierco demanden l'AREB i l'INAF