ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Govern preveu tenir a punt la candidatura com a reserva de la biosfera a final del 2022

www.andorradifusio.ad

Andorra estarà en disposició de presentar la candidatura com a reserva de la biosfera davant la Unesco a final del 2022. El Govern ha iniciat una ronda de trobades amb els comuns per presentar-los el projecte.

Així ho ha afirmat el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, després de la presentació del projecte davant els comuns. Des del punt de vista legislatiu no caldrien gaires modificacions, ja que segons el ministre en els darrers anys Andorra ha fet una aposta decidida per mantenir l'equilibri entre la preservació mediambiental i la dinamització de l'economia.

L'acte ha comptat amb la presència de la coordinadora de la xarxa mundial de reserves de la biosfera iberoamericanes i del Carib, Maria Rosa Cárdenas. Ha especificat que és necessari la implicació de tota la societat perquè la candidatura prosperi.

Un dels punts que més preocupa els cònsols és la compatibilitat d'activitats que pot tenir cada zona. Gallardo considera que l'objectiu principal és explicar amb detall què suposa ser reserva de la biosfera.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Albert Refart

Comparteix: