ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El cap de Govern i la secretària d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana visiten l’Institut Andorrà de les Dones

El cap de Govern, Xavier Espot, acompanyat de la secretàri

El cap de Govern, Xavier Espot, acompanyat de la secretària d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Mariona Cadena, han visitat l’Institut Andorrà de les Dones, l’organisme de nova creació la seu social del qual es troba des de l’abril a l’Encaix, un espai cedit pel comú d’Andorra la Vella on conviuen diverses entitats. 

Durant la seva visita, Espot i Cadena han traslladat el seu compromís per avançar de manera ferma cap a la igualtat i la no discriminació per raó de sexe i alhora consolidar la incorporació de la perspectiva de gènere tant en les polítiques públiques com en les relacions laborals. Un fet, ha posat en relleu Espot, que es va fer palès al llarg de la legislatura passada amb l’aprovació de la Llei d’Igualtat efectiva entre dones i homes, la creació del Servei Integral d’Atenció a la Dona (SIAD) o amb la constitució del propi Institut Andorrà de les Dones.

Justament, Xavier Espot s’ha referit a la posada en marxa de la Secretaria d’Estat d’Igualtat que té l’objectiu de garantir la transversalitat de les polítiques d’igualtat de gènere, així com d’impulsar encara més l’acció governamental en aquest àmbit. Les dues parts han acordat establir sinergies i compartir protocols per desenvolupar diferents accions en favor de la igualtat.

Informa: Redacció

Comparteix: