Govern vol avançar la presentació del pressupost

www.andorradifusio.ad

El Govern vol avançar la presentació del pressupost, per tal de donar més marge perquè s'aprovi en aquesta legislatura. En qualsevol cas es presentarà durant el mes d'octubre. Serà un pressupost continuista, amb especial atenció a les polítiques mediambientals i socials.

El ministre de Finances Jordi Cinca ha refermat la intenció de presentar el pressupost al mes d'octubre, tot i que intentaran que sigui unes setmanes abans del previst. Així es vol donar més marge perquè es pugui aprovar en aquesta legislatura.

Serà un pressupost continuista, mantenint les directives marcades en anys anteriors, potenciant les polítiques mediambientals i d'energies renovables. L'únic capítol que podria registrar un increment serà el de polítiques socials, segons avançava el mateix ministre de Finances.

D'altra banda, el Govern considera que la visita prevista per dimarts pel director del Centre de Política Tributària i Administració de l'OCDE, Pascal-Saint Amans, servirà perquè constati en primera persona els avenços que ha fet Andorra per posar-se al nivell dels estàndards internacionals en la lluita contra el blanqueig, la transparència i la cooperació internacional.

L'agenda prevista de la visita del representant de l'OCDE inclou una trobada amb el cap de Govern, una reunió al Consell General amb els síndics i una salutació als parlamentaris de la comissió de Finances.

Informa: Joan Antoni Sarmiento / Laura Massegú

Comparteix:

El curs escolar arrenca amb la voluntat d'incrementar la col·laboració entre els tres sistemes Antoni Martí preveu una tercera reunió per evitar el trencament de Grandvalira