Antoni Martí preveu una tercera reunió per evitar el trencament de Grandvalira

www.andorradifusio.ad

Antoni Martí ha informat que hi haurà una nova trobada entre l'executiu, Saetde, la societat que gestiona Pas de la Casa-Grau Roig i el comú de Canillo per intentar evitar el trencament de Grandvalira. Tot i la clara intenció de Saetde d'anar cap al trencament, el cap de Govern confia d'evitar-ho.

Martí es resisteix a donar per fet el trencament de la marca Grandvalira. Per això ha convocat dues reunions entre el Govern, SAETDE i el comú de Canillo per intentar que no s'acabi duent a terme la ruptura. I preveu més trobades.

El que té clar és que s'ha de seguir negociant: "el desig del Cap de Govern és que una marca tan consolidada com Grandvalira no es trenqui i em sembla que la meva responsabilitat és que les diferents parts es puguin asseure i això és el que ens estem esmerçant de fer en aquest moment".

SAETDE té l'objectiu de poder oferir el 2020 uns 210 quilòmetres esquiables, el mateix que Grandvalira. Això seria possible amb la compra de la majoria d'Ordino-Arcalís i Pas de la Casa-Grau Roig.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

Govern vol avançar la presentació del pressupost Marsol engegarà la reforma de l'entrada de Santa Coloma al gener del 2019 sense esperar els propietaris