Grandvalira espera obrir Soldeu-el Tarter aquest dissabte

www.andorradifusio.ad

Grandvalira espera poder obrir Soldeu-el Tarter aquest dissabte si les precipitacions i les condicions meteorològiques són favorables. La neu de cultiu ha estat clau per salvar el pont de la Puríssima a tot el país.

Dissabte a Naturlàndia es van vendre més de 1.600 entrades i divendres 1.550. Dijous i diumenge van oscil·lar entre 600 i 800.

Registres màxims que a Granvalira han fet tancar taquilles amb 10.919 esquiadors, dissabte. El domini ha rebut una mitjana de 7.000 esquiadors al dia durant el pont de la Puríssima (34.815 esquiadors).

El treball de les màquines ha estat crucial per mantenir el mantell nival. Ara es confia en el temps d'aquests dies perquè les màquines puguin produir neu a les nits. També s'està a l'expectativa de com contribuiran les precipitacions que s'esperen dijous i divendres.

Cal tenir paciència i pensar que no ha quedat mai un hivern per caure. De moment s'ha revisat el preu de forfet que és de 40 euros per a adults i júniors, i de 25 euros per a infant. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

L'ambaixador d'Espanya Àngel Ros deixa la presidència del PSC Encamp manté l'aposta pel Saló de la infància i recupera la revetlla de Cap d'Any