Encamp manté l'aposta pel Saló de la infància i recupera la revetlla de Cap d'Any

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp manté l'aposta pel Saló de la infància i la joventut, que arriba a la 27a edició i enguany tindrà lloc entre el 27 i el 5 de gener, primer al complex encampadà i després al Pas de la Casa. Com a novetat, la parròquia recupera la revetlla de Cap d'Any. El comú espera seguir creixent i arribar als 7.500 visitants.

El Saló de la infància és un dels referents d'oci consolidats a Encamp. Enguany el comú n'ha incrementat la dotació pressupostària fins a 90.000 euros, 15.000 dels quals els aporta Andorra Turisme.

L'oferta inclou 90 propostes adreçades a totes les franjes d'edat, de 2 a 18 anys, que van des de tallers, a simuladors, inflables, àrees de joc i espectacles.

El comú recupera la revetlla de Cap d'Any, la nit del 31 de desembre a partir de dos quarts d'una de la matinada, a la recerca d'un públic familiar. El preu és de 20 euros i l'amenitzarà l'orquestra Nueva Alaska. Segons ha informat el conseller d'Esports del comú, Xavier Fernández, "era una demanda del poble i de la pròpia joventut." Afegeix que "el primer objectiu que buscàvem és que fos una revetlla familiar, on hi poguessin conviure pares, fills i padrins per gaudir d'una bona entrada d'any a un preu assequible per tothom".

Després de 27 edicions el saló està consolidat i any rere any ha augmentat el nombre de visitants. L'últim any es va saldar amb la presència d'unes 7.000 persones, xifra que es vol superar fins arribar als 7.500, segons ha indicat el director de Joventut del comú, Ignasi Vinós.

El complex d'Encamp acollirà el saló entre el 27 de desembre i l'1 de gener i després serà el torn del Pas de la Casa, del 3 al 5 de gener, entre les quatre de la tarda i les nou de la nit.

Enguany hi ha diverses novetats, com l'activitat What you play, que és una  competició de videoconsoles, un simulador de mountain bike o un roller ball a l'exterior.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

Grandvalira espera obrir Soldeu-el Tarter aquest dissabte "Afluixa. La velocitat mata", la campanya per reduir els accidents