Grandvalira no preveu limitar l'aforament als remuntadors però sí obligarà a portar mascareta homologada

www.andorradifusio.ad

Grandvalira Resorts ja té el protocol de prevenció de cara a la temporada d'hivern. Tests regulars als treballadors, obertura del 100% de les instal·lacions, mascareta obligatòria però sense limitació d'aforament ni a l'estació ni als remuntadors i amb sistemes d'eliminació de virus i bacteris als telecabines són algunes de les mesures validades pel ministeri de Salut que aplicarà.

Grandvalira s'ha avançat en la comunicació de les mesures per evitar la Covid-19 que s'aplicaran aquesta temporada i validades pel ministeri de Salut.

L'obertura de les instal·lacions serà del 100% i es practicaran tests de manera regular a tot el personal. L'ús de la mascareta o de tapacolls serà obligatori per als majors de sis anys als remuntadors, zones d'espera i en espais tancats, però no per baixar per les pistes.

L'estació no preveu limitar l'aforament a les instal·lacions a l'aire lliure ni tampoc als remuntadors, seguint les recomanacions de Domaines Skiables de France.

Quant als telecabines, es tractaran amb un sistema fotocatalític que elimina els virus i bacteris de totes les superfícies i que té un efecte de llarga duració.

Sí que hi haurà limitacions d'aforament als restaurants, les escoles d'esquí o les botigues de lloguer de material; no obriran durant aquesta temporada els "après-ski".

Quant al forfet, es recomana la compra i reserva en línia per evitar el pas per taquilles amb la instal·lació de màquines de venda i recollida. I es preveu la cancel·lació gratuïta fins a 24 hores abans.

Aquesta garantia també s'aplicarà al forfet de temporada i preveu la devolució dels dies d'esquí no amortitzats en cas de tancament forçat.

Grandvalira mantindrà els esdeveniments esportius com el Freeride World Tour d'Arcalís i la Copa del Món de Quilòmetre Llançat de Grau Roig.

Informa: Anna Pifarré
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

Assandca calcula que hi ha uns 400 casos nous de càncer cada any Incertesa de cara a l'hivern en el sector dels allotjaments turístics