Grandvalira presenta MenjAND un programa social per oferir plats calents als que més ho necessiten

www.andorradifusio.ad

Aquesta Setmana Santa molts usuaris de Càritas tindran un plat calent a taula gràcies a la iniciativa solidària de Grandvalira ENSISA de donar els excedents a l'entitat, un programa social que neix del comitè tècnic que aspira a organitzar el Campionat d'esquí del 2029.

Grandvalira ENSISA ha lliurat 150 menús elaborats a l'estació a Càritas. Són ravioli de carabassa, mandonguilles amb sípia i coca de Perafita. És el primer enviament d'un programa social que s'ha batejat amb el nom MenjAND. El projecte neix del comitè de a candidatura al Campionat del Món d’esquí alpí del 2029, que aposta per limitar el malbaratament dels aliments de Grandvalira als sectors de Canillo, Soldeu i el Tarter. El director de restauració de Grandvalira, Àlex Orúe, explica que és una acció que s'encabeix amb "els valors de la candidatura" i així s'ha valorat "els excedents que genera l'estació d'esquí".

Càritas té demandes en el seu dia a dia de 53 famílies i altres usuaris que puntualment també requereixen suport. Aquests menús ajudaran a passar millors festes, així ho constat la vicepresidenta de l'entitat, Canòlich Baró: "Una cosa és venir a buscar-ho arribar a casa i fer-ho i l'altra és arribar casa escalfar i menjar-s'ho. Això els farà molta il·lusió i a nosaltres també".

Aquesta és la primera de les moltes accions que preveu l'estació amb la voluntat d'ajudar persones en un dels drets fonamentals, alimentar-se amb dignitat. 

Informa: Redacció 

Comparteix:

Josep Saravia alerta del retard en les visites i tractaments dels pacients de càncer Mobilitat activa un dispositiu especial per a Setmana Santa