L'Hibernation tanca una edició d'èxit

www.andorradifusio.ad

Un públic tranquil, una seguretat coordinada i negocis contents. La sisena edició del festival Hibernation deixa un bon balanç, amb bona afluència de públic que encoratja a treballar en una setena edició encara més gran: l'organització vol fer un salt qualitatiu en la programació.

 

Després de quatre dies d'electrònica, el festival Hibernation ha tancat l'últim dia amb una sessió a peu de pistes en una cita on hi ha hagut més espais satèl·lits. La sisena edició tanca amb un balanç de 10.000 persones. "Hi ha hagut 2.500 persones dijous, que és el dia que hem afegit, i 3.500 persones divendres i dissabte", destaca l'organitzador, Adrien Serres.

Les xifres del festival s'han traduït en més afluència als restaurants i reserves als hotels en una temporada on han patit la precarietat de la neu. I és que les reserves de particulars s'han substituït per grups que deixen menys diners i en una setmana tradicionalment fluixa el festival aporta un valor afegit. "Aquests quatre dies hem fet un 50% més de restauració", explica el gerent de l'Hotel Panda, Jeannot Martinho. I des de la Tasca asseguren que al llarg dels dies "han treballat molt bé."

Un altre dels balanços positius és el de l'ambient. La seguretat al recinte i la bona coordinació amb els serveis d'emergència i seguretat fan que el poble també s'hagi fet seu el festival. 

La sisena edició de l'Hibernation tanca amb la vista posada en l'edició 2025, en què es promet un discjòquei internacional i un espai que vol créixer. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Erc Escabias

Comparteix:

Alejandro Marín i Marta Grau, tutors de l'Ull Nu Lab El PS demana modificar els llindars del projecte de llei d'auditoria de comptes