ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Hotels i allotjaments turístics preveuen molt bones xifres d'ocupació pel pont del Pilar

www.andorradifusio.ad

Bones perspectives per als hotels i allotjaments turístics de cara a aquest cap de setmana farcit de festius als estats veïns. Xifres, de fet, de prepandèmia, amb molt turisme de proximitat.   

Les previsions del sector hoteler de cara a aquest cap de setmana llarg són molt bones. Precisament els establiments que es troben al centre del país esperen fer el ple, sobretot pel que fa a les nits de dissabte i diumenge. 

Jordi Pujol, diu que els del centre del país esperen fregar el ple les nits de dissabte i diumenge. Si es continua omplint també a la resta de parròquies, confia a arribar "a un 75% d'ocupació a tot el país".

El perfil majoritari és el turista de proximitat, que ve sobretot de diferents punts d'Espanya, com ara Catalunya, Aragó o la Comunitat Valenciana. Aquests bons pronòstics també els comparteixen els empresaris d'allotjaments turístics, que tenen alts nivells d'ocupació cap a les parròquies altes.

El president de l'associació que els agrupa, Àlex Ruiz, explica que els percentatges més alts d'ocupació se situen a parròquies altes, com ara a Canillo i Ordino, que es troben entre el 70 i el 90%.

De la mateixa manera que Canillo o Ordino tenen importants atractius, sobretot per fer activitats a l'aire lliure, Ruiz ressalta que el Pas també necessita elements que en potenciïn encara més la imatge.

Informa: Laura Cugat 
Imatges: Andreij Cristancho-Pere Besolí-Desirée Sala-Albert Refart 

 

Comparteix: