ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Inaugurada la restauració de l'església de Sant Julià i Sant Germà

www.andorradifusio.ad

L’església remodelada de Sant Julià i Sant Germà s’ha inaugurat de manera oficial aquest dilluns amb la presència de l'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, i diverses autoritats.

Les obres de restauració de l'esglèsia parroquial de Sant Julià i Sant Germà s'han inaugurat coincidint amb el 20è aniversari de la coronació canònica de la Mare de Déu de Canòlich.

Aquest dilluns l'arquebisbe Joan-Enric Vives ha fet la dedicació del nou altar i la benedicció dels nous mosaics, obra de l'artista Rupnik, conegut com el Miquel Angel del segle XXI.

Mossèn Pepe Chisvert ha destacat la preparació de l'església per aquest dilluns. "Hem preparat el sostre, el terra, i hem fet tota una preparació per col·locar la gran obra del Rupnik i els 20 artistes que el van acompanyar".

El cònsol major de Sant Julià, Josep Miquel Vila, celebra aquesta reforma i assegura que serà un punt d'atracció espiritual. Diu que "és una alegria tenir un mossèn amb la vocació d'arreglar i tirar endavant el poble". Creu "que ha aconseguit una església, amb llum i harmonia" i remarca que "hi ha molta joventut que va a missa, i que sent el poble amb aquest sentiment".

El projecte ha estat finançat amb aportacions econòmiques, la meitat per fons públics i l'altra meitat per privats i pel mateix  comú.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

18.207.254.88