Infants preocupats pel medi ambient

www.andorradifusio.ad

Els centres escolars d'Andorra la Vella han presentat les propostes que treballaran aquest curs dins el Consell d'Infants. La sostenibilitat marcarà l'any de treball.

El curs 2023-2024 comença amb feina al Consell dels Infants. Arran de les eleccions comunals s'ha hagut d'avançar la sessió, per la qual cosa l'escola andorrana tenia una bona excusa per no tenir encara la proposta preparada. 

Fetes les presentacions dels representants de les sis escoles d'Andorra la Vella, es donen a conèixer les accions a treballar de la resta, una gran part per contribuir a la cura del medi ambient. Però, si hi ha una proposta que els uneixi a tots és la del Col·legi Janer: "fer una trobada interescolar esportiva per fer pinya i esport." 

El Comú, que ja ha projectat papereres de triatge a la plaça del Poble, es compromet a ampliar la mesura a altres espais, treballarà amb els alumnes el disseny de la sala d'estudi que hi ha al projecte, es compromet a estudiar les bicicletes que generen energia i decidirà amb ells quins arbres es plantaran per pal·liar les illes de calor. El cònsol, David Astrié, ha destacat que la iniciativa "permet enriquir els projectes."

Al final de la sessió s'han fet la foto de la vuitena edició d'aquesta activitat impulsada per Unicef. Ara tenen temps fins al febrer per presentar les propostes i al març les hauran de defensar. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Romagosa 

Comparteix:

Sense aigua per la sequera   Visita d'una delegació del Parlament Europeu en ple procés negociador amb l'UE