Inici de la 33a edició de la Trobada empresarial al Pirineu amb rècord de participants

www.andorradifusio.ad

La creativitat i la sostenibilitat han protagonitzat la jornada inaugural de la Trobada Empresarial del Pirineu. La cita de la Seu d'Urgell estrena president i rècord de participants. 

Amb el cartell de "benvinguts" es dona el tret de sortida a la 33a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, que torna després que la darrera se celebrés a l'octubre, per tant amb menys temps de preparació.

Ho fa amb rècord de participants i és que més de 600 empresaris es troben entre el públic al Palau d'esports de la Seu d'Urgell. A més, també suposa l'estrena de Josep Serveto com a nou director de la trobada.

"La trobada està complint la seva missió, que es d'una banda posar en valor el teixit empresarial, però també tractar els temes que preocupen a la societat." Josep Serveto / President de la Trobada Empresarial al Pirineu

Innovació i sostensibilitat és el lema de la trobada d'aquest 2022, que ha arrencat amb una conferència sobre la creativitat en el marc de l'empresa.

El plat fort serà aquest divendres, amb la presència de la ministra de Transports espanyola, Raquel Sánchez, i també del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès.

Estan convocades a més dues concentracions en contra de la candidatura dels Jocs Olímpics del Pirineu 2030. 

Imatges: Andreij Cristancho
Informa: Ariadna Guiu Vila

Comparteix:

MoraBanc ha reduït la plantilla un 10% l'últim any i tancarà set oficines per l'adquisició de BSA Banc Els comuns no se sorprenen de les decisions de Rosa Gili al voltant de la vall del Madriu