Josep Borrell serà el convidat estrella de la 29a Trobada empresarial al Pirineu

www.andorradifusio.ad

Josep Borrell serà el convidat estrella de la 29a Trobada empresarial al Pirineu, que tindrà lloc el 14 i 15 de juny a la Seu. El futur de la Unió Europea i la imparable revolució digital seran els dos temes catalitzadors de les jornades.

La presència de l'exministre espanyol i expresident del Parlament Europeu és el reclam més atractiu de la nova edició de la Trobada empresarial, que acollirà la sala Sant Domènec de la Seu.

Josep Borrell dissertarà sobre la direcció que ha de prendre la Unió Europea, amb l'economista alemany Jurgen Donges, que hi posarà el punt de contrast. El president de la Trobada empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes, destaca de Borrell que "és una persona amb idees pròpies i es tracta que aporti la seva visió de present i futur de la UE".

Liderant el creixement sostenible és el lema d´aquesta edició de les jornades, que aplegaran uns 600 participants, com l´any passat. Entre un 15 i un 20% corresponen a assistents d´Andorra, circumstància que elogia l´organització.

Conferències sobre lideratge i motivació d'equips o el paper de la intel·ligència artificial són alguns dels temes que es tractaran també a les jornades.

La trobada comptarà en la inauguració amb la participació d´un membre del govern de la Generalitat. Antoni Martí assistirà a la cloenda, on s´espera la presència d´algun ministre del govern espanyol. L'Associació Trobada Empresarial al Pirineu i Crèdit Andorra han signat un nou conveni de col·laboració per als pròxims 3 anys.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Rubén Calvo

Comparteix:

Estrelles del parkour omplen el Parc Central de joves amants d'aquest esport Més d'un miler de persones participa en les activitats del Dia internacional dels museus