Josep Majoral: "el projecte de Terceravia és un projecte en stand by, però viu"

www.andorradifusio.ad

El president d'Unió Laurediana, Josep Majoral, no dona per morta Terceravia. Un projecte que, segons Josep Majoral, està en pausa després de no presentar-se a les darreres generals. De cara a les comunals, de fet, no descarta aliar-se amb els demòcrates.

El projecte de Terceravia segueix viu, però en estat latent. Aquest és l'anàlisi que en fa el president d'Unió Laurediana, un dels partits que integren aquesta agrupació electoral. Josep Majoral sosté que hi ha una porció d'electors que encara els mantindrien el suport, tot i que no es van presentar a les darreres eleccions generals i això els ha fet perdre presència. 

"Continua havent-hi la part de votant descontenta, que era un part de votant que va donar suport a Terceravia i crec que està present i latent. No voldria que ningú donés per enterrat el projecte de Terceravia, és un projecte en standby, però viu"
Josep Majoral, president Unió Laurediana

Quant a les eleccions comunals, Majoral ja va anunciar fa uns dies que es presentaria a la reelecció, mantenint l'equip amb Mireia Codina. Ara bé el panorama és incert, amb Desperta Laurèdia potent després del triomf de Concòrdia a les generals, i no descarta un pacte amb Demòcrates. "Res està descartat. A principis de setembre tocarà asseure's i qui ha de prendre aquesta decisió és el partit", ha assegurat Majoral.

També al setembre el partit haurà de decidir el seu posicionament davant el pacte d'estat per a l'acord d'associació amb la Unió Europea

Informa: Sergi Cano
Imatges: Albert Refart-Arxiu 

Comparteix:

Jordi Vilanova, el millor posicionat per encapçalar la llista de Demòcrates a les comunals a Escaldes-Engordany Projecte Vida crea un club de lectura per lluitar contra l'estigma de la salut mental