Josep Maria Camp creu que els socis de Grandvalira han mirat massa pels seus interessos

www.andorradifusio.ad

Josep Maria Camp, excònsol major de la Massana, creu que la crisi que està patint Grandvalira ha estat motivada perquè els dos socis han mirat massa poc pel conjunt. Així ho ha explicat al programa "Ara i Aquí" de Ràdio Nacional, on ha participat amb l'excònsol canillenca Dolors Cabot. Coincideixen que l'exemple a seguir podria ser Vallnord.

Segons Josep Maria Camp, el possible trencament de la marca Grandvalira seria perjudicial i els dos socis, SAETDE i Ensisa, haurien d'haver mirat més enllà dels seus interessos particulars. Afirma que s'ha entrat de nou en el parroquialisme i "difícilment una societat pot tenir futur quan cada soci escombra cap a casa seva".

Camp ha recordat que quan es va trencar Vallnord es va aconseguir mantenir la marca comercial i la unió física de les estacions d'esquí de la Massana i Ordino. Exemple que creu que s'hauria de seguir amb Grandvalira si s'acaba trencant. També hi està d'acord l'excònsol major de Canillo Dolors Cabot. Pensa que d'aquesta manera es podria mantenir la marca i la gentno hi veuria diferència.

Cabot també ha volgut precisar que si hi ha un trencament total hi hauria un increment de les despeses per a les estacions d'esquí de Canillo i Encamp.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Xavi Fajardo

Tertúlia completa amb Josep Maria Camp i Dolors Cabot a l'Ara i Aquí:

 

Comparteix:

Canillo no es planteja aplicar nous impostos com a mínim fins l'any vinent Malestar al Pas de la Casa pel tancament de l'oficina de la Poste