La Nit sense paraules de la Massana homenatja l'art de la ceràmica

www.andorradifusio.ad

A inici d'agost farà un any que moria un dels artistes més reconeguts del món de la ceràmica: Wali Hawes, un dels principals promotors de coccions performance de ceràmica i forns escultura. A ell s'ha dedicat la Nit sense paraules que aquest dimecres s'ha fet a la Massana a càrrec d'un col·lectiu encapçalat per l'artista andorrana Eve Ariza.

Hali Hawes es va passar la vida entregat a l'art de la ceràmica. La seva passió era fer cuites de peces en públic i transformar les seves escultures en forns.

I aquest és l'esperit que ha volgut recollir el col·lectiu que aquest dimecres li ha retut homenatge amb una cuita experimental que s'ha fet a la plaça de l'Església de la Massana i en què l'element principal no podia ser un altre que el foc.

Agafant la figura surrealista del cadàver exquisit, l'espectacle s'enriqueix amb diferents disciplines per donar-hi un sentit aparentment inconnex.

En la preparació d'aquest espectacle hi han participat alumnes de l'escola d'art de la Massana i ceramistes vinguts d'arreu que han cedit les seves peces per fer part d'un espectacle sense precedents a Andorra.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Lluís Calvo

Comparteix: