ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Laboratori de les Arts homenatjarà Queen amb el musical 'We will rock you'

www.andorradifusio.ad

'We will rock you', el musical amb la força de Queen arriba a Andorra amb el Laboratori de les Arts de Sant Julià de Lòria. A partir d'aquest dilluns s'obren les inscripcions per a aquells que vulguin formar part del taller formatiu i de la representació d'una obra que sonarà a Queen però on no hi haurà cap dels seus components.

'We will rock you', de Ben Elton, es va representar per primera vegada a Londres el 2002 i ha girat per mig món.

En un moment en què el grup està més vigent que mai, el Laboratori de les Arts recupera aquest text que situa a l'espectador en un temps futur en què la creació artística és prohibida i perseguida.

La directora de L'Animal Escola de Teatre, Irina Robles, explica que "hi ha tot un grup de somniadors, bohemis i rebels que desafiaran la repressió d'aquest nou ordre i faran possible que el rock&roll torni a sonar". "Recuperaran totes les llibertats preses per Killer Queen, que és la dictadora que impedeix que creadors i artistes puguin sonar".

El taller que es farà cada dissabte a partir del 12 gener vol aplegar joves a partir de 14 anys i adults que vulguin actuar, cantar, ballar o tocar un instrument.

La directora de Líquid Dansa, Mònica Vega, posa en relleu com hauran de jugar amb tots els perfils que ja s'han anat trobat en experiències anteriors: "gent que balla, que no ha ballat mai, que vol ballar i no en sap..."

Quant a la vessant musical. el director de l'Escola de Música Moderna, Oriol Vilella, remarca que "Queen sona d'una manera i els musicals d'una altra". En aquest sentit "no anirem a imitar els estils, sinó allò que apareix a les cançons, l'harmonia i algun 'solo' característic". Considera que "és un exercici per a alumnes avançats de l'escola pel fet de tocar en directe amb gent cantant i ballant que depèn del teu ritme".

Les inscripcions ja estan obertes. Es poden fer a L'Animal Escola de teatre, Liquid Dansa, l'Escola de Música Moderna o al comú de Sant Julià de Lòria.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Guillem Casal

Comparteix:

3.220.231.235