Laika insisteix en la importància de no abandonar els animals a la segona edició de la Fira Animalista

www.andorradifusio.ad

Conèixer amb més profunditat la relació que tenim els humans amb els nostres animals de companyia. Aquesta és la base de les més de 10 xerrades telemàtiques que ha organitzat la Laika al llarg de la setmana i que s'emmarquen dins de la segona edició de la fira animalista.

14 conferències, 13 convidats especials i més de 600 visualitzacions per directe. Tot plegat, amb l'objectiu d'insistir en la importància que té no abandonar els animals.

La segona edició de la fira animalista s'ha hagut de reinventar aquest any a causa de les restriccions per la Covid-19.

Sense poder organitzar les xerrades presencials, la Laika ha optat per una versió totalment telemàtica, a través dels directes d'Instagram, ha explicat el seu president, Josep Mas.

Durant l'any passat es van efectuar més de 150 adopcions. Aquest any, segons la protectora, la xifra hauria de ser igual o millor, tot i l'auge d'abandonaments durant els mesos de confinament.

Mas ha destacat que "una de les nostres motivacions és que d'adoptin més gats a través del coneixement dels animals".

Vist l'èxit d'aquesta segona edició, la Laika estudia repetir un format semipresencial de cara a l'any vinent.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Sergi Linares
Locució: David Domingo

Comparteix:

Molts gimnasos xifren en un 30% la caiguda de clients a causa de les mesures sanitàries per la Covid-19 L'Oficina de l'Habitatge rep 279 consultes des de la seva obertura el 25 de febrer, la majoria entre juny i setembre