ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Lang lang i Joan Manel Serrat, estrelles de la Temporada d'Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

El pianista Lang Lang i Joan Manel Serrat, en la seva gira de comiat, són les estrelles de la Temporada d'Andorra la Vella. El mediàtic artista xinès actuarà el 16 d'octubre en una cita programada inicialment el 2020 que la pandèmia va suspendre. Els concerts tindran un aforament de 900 persones.

Lang Lang portarà el seu talent al piano al Centre de Congressos el 16 d'octubre. El comú ha aconseguit també que l'estrella xinesa tingui una trobada pedagògica amb alumnes de l'Institut de música. Joan Manel Serrat tornarà a la Temporada després de set anys, en un dels últims concerts de la seva gira de comiat, El vici de cantar 1965-2022. El cantautor actuarà el 10 de desembre a les vuit del vespre. El Centre de Congressos tindrà un aforament de 900 persones per a les dues actuacions.

El director artístic de la Temporada d'Andorra la Vella, Josep Maria Escribano explica que s'han buscat dues grans figures per a fer una gran colenda. "Són dos grans espectacles per fer la colenda, d'aquesta temporada. Un personatge mediàtic, tot i que es dedica a la música clàssica, però està tocant diverses tecles per atreure públic infantil i juvenil. I Joan Manel Serrat que és un veterà dels escenaris."

Conxita Marsol ha garantit la continuïtat de la Temporada per a l'any vinent, alhora que ha donat suport al nou projecte Andorra Clàssic, que s'està gestant amb la implicació de la capital, el comú d'Ordino i Andorra Turisme. "Nosaltres potser treballem més aquesta temporada pel públic andorrà, que la gent del país tingui l'oportunitat i per la cultura en general de veure aquestes figures. Pel que és Andorra Clàssic és una cosa més pensada a ser un reclam turístic."

Les entrades per a la Temporada es poden adquirir a partir d'aquest divendres. Els preus oscil·len entre 50 i 60 euros. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Cristina Fidalgo-Arxiu  

Comparteix: