Laura Maresc exposa el segon capítol de "Preludi" a la galeria Taranmana

www.andorradifusio.ad

L'ordinenca Laura Maresc adapta a les galeries d'art 'Preludi', una col·lecció basada en el que per a ella representa la vida al Pirineu. És una de les iniciatives que formen part del projecte 'La cultura no s'atura'.

Podríem descriure l'exposició de Laura Maresc com la continuació del 'Preludi'. Perquè el que està a punt de començar, les peces que podem trobar a la galeria Taranmana (Escaldes-Engordany) són el segon capítol en la vida de la col·lecció, presentada la tardor passada en la quarta edició del contenidor d'art Kunstank. Una instal·lació que sorgeix després de treballar amb diferents materials i plasmar-los en una peça.

Les peces de Laura Maresc tenen un toc quotidià, però sempre enfocades des de la natura. Tot i que atenció, perquè de la mateixa manera es pot entendre la natura en un niu d'ocell que en restes de plàstic recollides de la platja.

Ara, les escultures que formen el 'Preludi' de Laura Maresc descansen per uns dies a les parets de la galeria, esperant ser visitades cara a cara.

L'artista s'ha mostrat sorpresa i ha valorat positivament que es duguin a terme aquest tipus d'iniciatives. A més, considera que és positiu que s'hagi fet a través de la galeria, ja que "aquests espais són clau en el procés de visibilitzar les obres i s'han de tenir en compte".

"La cultura no s'atura" dona oportunitats com la de redescobrir l'obra de Maresc. En aquest cas, serà fins al 6 de febrer.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Pere Besolí

Comparteix:

El documental "Mr. Hand Solo" arranca amb èxit omplint la sala del cinema en la seva estrena Encamp entrega 2.700 euros en premis del primer concurs d'aparadors i decoració de Nadal de la parròquia