Encamp entrega 2.700 euros en premis del primer concurs d'aparadors i decoració de Nadal de la parròquia

El comú d'Encamp ha fet entrega dels premis del primer

El comú d'Encamp ha fet entrega dels premis del primer concurs d'aparadors i decoració de Nadal que va comptar amb 27 participants. El comú ha atorgat un total de 2.700 euros i 720 euros en vals de compra per als inscrits al concurs.

En aquesta primera edició, s'han entregat dos primers premis a la categoria de comerços, a Maxicurs i a AC Construccions. En la categoria d'hotels, tant de decoració interior i exterior, el primer premi ha estat per a l'Hotel Guillem. En les categories 3,4 i 5, de particulars, corresponents a xalets, edificis i pisos s'han atorgat tres premis pel valor de 250 euros i dos segons per valor de 150 euros. La categoria de bars ha quedat deserta.

La cònsol major, Laura Mas, ha agraït l'acollida que ha tingut la proposta i ha afirmat que l'any que ve faran una segona edició del concurs "per donar continuïtat a aquesta iniciativa de participació ciutadana i d'embelliments de la parròquia".

Així, Mas, el conseller de turisme i reactivació econòmica, Nino Marot, i un representant del jurat, Antonio Berengueres, han estat els encarregats de fer entrega dels guardons als diferents premiats, ja que per motius sanitaris l'acte s'ha dut a terme de forma restringida, només amb els finalistes da cada categoria i sense públic.

Informa: Redacció

Comparteix:

Laura Maresc exposa el segon capítol de "Preludi" a la galeria Taranmana Concert amb peces inèdites i el passi del documental de Pep Aguareles com a homenatge