L'efectivitat del FC Andorra s'imposa a La Romareda (0-2)

Victòria valuosa del FC Andorra a La Romareda davant

Victòria valuosa del FC Andorra a La Romareda davant el Zaragoza per 0 a 2. Els tricolors han fet gala d'efectivitat amb els gols de Sinan Bakis i Carlos Martínez per aconseguir el segon triomf fora de casa.

Eder Sarabia ha presentat a La Romareda un onze gairebé nou respecte del partit contra la Ponferradina, amb només Mika repetint. El Zaragoza ha sortit amb un bon sistema defensiu i ha tancat bé els espais davant un Andorra que amb prou feines ha generat perill. Les millors ocasions han anat a càrrec dels locals, sobretot una rematada a boca de canó de Mollejo que ha salvat Lizoain. Tot i això, el premi per als de Sarabia ha arribat en la darrera acció de la primera meitat, quan Sinan Bakis ha fet el primer a la sortida d’un córner servit per Pampín. Al descans, 0 a 1.

A la represa, Germán Valera ha tingut el segon amb una galopada per la banda que no ha trobat rematador. Els de Juan Carlos Carcedo han sortit més agressius, però sense gaire claredat als darrers metres. La manca d'efectivitat aragonesa ha contrastat amb l'andorrana, ja que Carlos Martínez ha sentenciat el partit després d'una bona acció d'Altimira al temps d'afegit. Al final, 0 a 2, i segon triomf consecutiu dels tricolors, que sumen 21 punts en lliga.

El pròxim partit arribarà dissabte a casa contra el Racing de Santander, a dos quarts de set de la tarda.

Informa: Joel Romero