Els liberals, "molt a prop" de formar llistes electorals a totes les parròquies

www.andorradifusio.ad

Liberals d'Andorra confia tenir llistes a totes les parròquies en les eleccions de la primavera. La formació ha explicat que el pacte amb el PS està a prop a Sant Julià i Canillo. A la Massana, una plaça clau, tot apunta que Ciutadans Compromesos donarà llibertat als seus membres per a les generals.

Liberals d'Andorra defensa que la feina feta des del trencament del grup al Consell ha estat igual o superior que abans. Es presenta com a alternativa de Govern i sap que on es guanyaran les eleccions serà a les llistes parroquials.

El pacte amb el PS està tancat a Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Encamp i es treballa ja en les llistes.

A Sant Julià i Canillo està a prop i a la Massana i Ordino ara mateix hi ha la possibilitat d'anar en solitari.

El president del partit, Jordi Gallardo, afirma que "si tenim la vocació i l'aspiració de voler governar, hem de fer llistes a tot arreu". "Crec que som molt a prop, no només de ser-hi, sinó de fer-ho en les millors condicions".

Les diferents sensibilitats que hi ha a Ciutadans Compromesos obren moltes incògnites sobre les llistes que es puguin presentar a la Massana i els suports que pot rebre cada partit.

La consellera Liberal i a la vegada membre de la formació massanenca, Judith Pallarés, posa en relleu que és "una marca territorial"  i afirma que tot fa pensar que els seus membres tindran llibertat per alinear-se amb qui vulguin pel fet que hi ha "posicions molt clares per parts dels independents i els liberals, i altres que la decidiran tard o d'hora, com els Verds".

Liberals ha valorat la seva feina, amb 45 preguntes al Govern tramitades el darrer any. El partit considera que ha guanyat força després dels canvis de l'any passat. Els seus consellers se senten representant un espai moderat i afirmen que han sumat gent al projecte i han obert la seva ideologia cap un un camí de progrés

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Les escoles verdes, un exemple per a altres països Lectors de matrícules per lluitar contra el frau i el contraban a la duana espanyola