L'inici de la trobada oficial de Rajoy, al Palau Episcopal

www.andorradifusio.ad

El president del govern espanyol comença 24 hores de visita oficial a Andorra. El conveni per evitar la doble imposició ha centrat bona part de la trobada entre Mariano Rajoy i el Copríncep Episcopal. Joan-Enric Vives ha mostrat el seu agraïment per una visita que implica estrènyer els lligams entre els dos Estats, més enllà de les qüestions econòmiques.

Per iniciar la visita oficial a Andorra, Mariano Rajoy ha aterrat aquesta tarda a l´aeroport de Lleida-Alguaire. I directament, abans de trepitjar territori andorrà, s´ha adreçat fins al Palau episcopal, a la Seu d´Urgell. Allà, passades les set de la tarda i amb un retard de mitja hora, el president de govern espanyol ha estat rebut pel copríncep Joan-Enric Vives davant d'una forta expectació mediàtica.

Un cop a Palau, reunió a porta tancada amb presència, entre d´altres, del ministre espanyol d'Hisenda, Cristóbal Montoro. S´hi ha tractat el conveni per impedir la doble imposició que se signarà demà. Ha estat una trobada cordial i amb un clima molt distès. I així s´ha pogut veure al comiat, a les vuit del vespre.

El Copríncep episcopal ha manifestat "un gran agraïment per aquesta visita" i espera que aquesta trobada "ajudi molt a un aprofundiment en les relacions d'amistat entre Andorra i Espanya en tots els camps. No només en aquests camps més econòmics però amb tota la realitat que hi ha entre el copríncep episcopal i el president del govern espanyol i el seu govern, el govern del Rei d'Espanya."

La Seu d'Urgell ha estat la primera parada de la visita oficial a Andorra, i també serà el punt de comiat. Demà a la tarda s'enlairarà des de l'aeroport Andorra-la Seu que s'inaugurarà demà mateix. 

Informa: Xavi Palma Imatge: Josep M. Garcia

Comparteix:

Martí rep Rajoy a la duana del riu Runer Les claus per al conveni de no doble imposició