ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La literatura andorrana, la més demanada en els préstecs en català de la Biblioteca pública

www.andorradifusio.ad

La literatura andorrana ha estat la més sol·licitada el 2018 en els préstecs en català a la Biblioteca pública del Govern. La xifra total de préstecs representa un augment de gairebé un 7% en relació amb l’any anterior. També s’ha incrementat el nombre de carnets nous i de visites.

La Biblioteca pública del Govern ha registrat un augment de l'activitat el 2018. Concretament, es destaca el reclam de la literatura andorrana en el préstec de llibres en llengua catalana. Dels quatre més demanats hi ha el llibre de ficció Paradís d’ombres", de Núria Gras, i "L’altre costat del mirall", d’Iñaki Rubio.

En total s’han prestat 12.970 llibres i revistes, xifra que representa un augment de gairebé el 7% respecte de l’any anterior.

Les visites rebudes també s’han incrementat. El 2018 han visitat la biblioteca més de 33.000 persones, xifra que significa una mitjana de 117 per dia, mentre que el 2017 ho van fer unes 28.000. Aquest augment també s’ha vist reflectit en el nombre de carnets nous, que ascendeix a 521, 83 més que fa dos anys.

Un dels serveis de préstec que més s'ha utilitzat és el que es pot fer en línia a través del web i de l'aplicació eBiblio que la biblioteca va introduir com a novetat.

Informa: Silvia Callís

 

Comparteix: