El llibre 'Petita història de Canòlich' de Pilarín Bayés i Jordi Pasques dona el tret de sortida al mes de Canòlich

www.andorradifusio.ad

La presentació del llibre ‘Petita història de Canòlich’ dibuixat per Pilarín Bayés i escrit per Jordi Pasques ha sigut la protagonista aquest dilluns, juntament amb la missa presidida per l'arquebisbe Joan-Enric Vives, del mes de Canòlich.

La dibuixant Pilarín Bayés ha explicat el que li ha suposat treballar en aquest llibre. "Per mi ha sigut una gran experiència perquè he treballat amb diferents temes d'Andorra". I a més, ha destacat la manera en com s'han conservat les tradicions d'Andorra. "És fantàstic com han conservat les vostres tradicions, la vostra personalitat i aquestes Mares de Déu muntanyenques tan trempades".

D'altra banda, l'escriptor Jordi Pasques ha detallat que a Sant Julià "hi tenim bones amistats tant ella com jo" i, per aquest motiu, "tan bonic com aquests segles d'història que venen de generació en generació" han decidit efectuar aquest llibre especial. Amb tot, ha afirmat que li sembla "que hem pogut expressar bé el que significa Canòlich per tots els lauredians".

Informa: Maria Lucena
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

El mes de Canòlich s'inicia per celebrar els 800 anys de la trobada de la Mare de Déu Enquesta: Com ha rebut la gent la notícia de la no obligatorietat de l'ús de la mascareta als centres sanitaris?