ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra

Majoral preveu reorganitzar Naturlàndia en dos mesos : "Tinc la sensació que hi ha més gent pensant que treballant"

www.andorradifusio.ad

La reestructuració de Naturlàndia estarà enllestida aviat. Així ho ha avançat el cònsol major de Sant Julià a "La Rèplica". També ha manifestat la possibilitat de cedir terrenys perquè es construeixi una residència d'estudiants per a la universitat i d'una prova pilot de carril reversible en un tram de l'avinguda Francesc Cairat.

Naturlàndia és un dels principals cavalls de batalla de la nova majoria comunal. Josep Majoral vol tenir enllestida la reorganització de l'equip en dos mesos i només ha pres una decisió, la de prescindir dels serveis de la persona que fins ara gestionava la restauració.

La resta encara està en fase d'estudi i en paral·lel a la redacció del pressupost que preveurà algunes novetats al parc.

Majoral ha explicat que la nova estructura de Naturlàndia no passarà forçosament per destituir l'actual director general.

Té la sensació "que és un organigrama inversat i que hi ha més gent pensant que gent treballant". Per tant, afegeix, "cal reorganitzar aquest organigrama i s'hi ha de posar els mitjans". Amb tot assegura que és "molt prudent" i abans de fer un canvi ha de tenir clar que el canvi "és el que necessita la societat". 

Quant a comptes, ha avançat que l'exercici es tanca amb superàvit de 400.000 euros i que el dèficit supera de poc el milió d'euros, sumant els cànons i l'amortització.

La Universitat d'Andorra

A "La Rèplica" també ha parlat de la Universitat d'Andorra i del seu projecte de construcció d'una residència d'estudiants. Ha avançat que té prevista una reunió amb la universitat per conèixer les necessitats i on exposarà els terrenys comunals disponibles.

Entén "que si la universitat té una necessitat de crèixer quant a aules, el Govern també hi participarà", i planteja "per què no la construcció de la residència i dels aparcaments poden ser a través d'inversió privada". Compta "fermament amb ACTUA perquè la recerca d'inversors és el seu sector". 

El vial de Sant Julià

També ha parlat de la necessitat d'acabar el vial de Sant Julià que recorda hauria de reduir les cues d'entrada al país. La part baixa del vial es posarà en funcionament el mes de març però ha avançat que el ministeri d'Ordenament Territorial treballa en una prova pilot a l'avinguda Francesc Cairat. Consistirà a fer-la de tres carrils amb un de central reversible.

Entrevista completa a Josep Majoral a La Rèplica:

Informa: Anna Pifarré

 

Comparteix:

3.219.31.204