Es manté el pols per l'afer del vel a l'escola

La nena que vol acudir a l'escola amb vel es continuar&agrave

La nena que vol acudir a l'escola amb vel es continuarà presentant al centre amb el hijab tot i que no la deixin entrar. La sentència de la batllia ha donat la raó a la família de la menor, però el recurs presentat pel Govern atura el procés.  

La família va demanar a Educació que la nena pogués continuar l'activitat lectiva de manera telemàtica. Una petició que va ser rebutjada pel ministeri perquè aquesta modalitat educativa no està permesa. 

Així ho asseguren fonts properes al cas que indiquen que van rebre més endavant una oferta del Lycée, que la família no va acceptar per la resposta del ministeri que encapçala Ester Vilarrubla. Recordem que el ministeri va autoritzar un canvi d'escola i ara la menor ha d'assistir a un centre de l'escola andorrana. Aquest sistema va arribar a un acord per prohibir l'ostentació de símbols religisosos arran de la polèmica i ara el Govern prepara una llei que ho reculli.

Informa: Redacció

Comparteix:

Reportatge: Els drons, una eina més sostenible, segura i ràpida per al manteniment de les instal·lacions elèctriques de FEDA Expectativa a l'oci nocturn davant l'acceptació de l'autotest d'antígens: "Això és una loteria"