Mantenir oberta la carretera del coll d'Ordino durant l'hivern, un dels objectius del COEX

www.andorradifusio.ad

El COEX ha presentat la temporada d'hivern amb la tradicional foto de família al davant de la maquinària. Entre els objectius d'enguany, hi ha mantenir la carretera del Coll d'Ordino oberta tot l'hivern.

Una instantània amb la trentena de treballadors que conformen l'equip i que donen servei els dies de neu com aquest dimarts. La trobada ha servit per posar objectius a una temporada continuista, com el de mantenir el coll d'Ordino obert tot l'hivern o el d'assegurar l'allau que hi va haver l'any passat a Soldeu i que no estava en el registre.

Això, a banda de millorar un servei que ja funciona correctament, segons el ministre Filloy, que assegura no necessitar urgentment de nous efectius ni de més camions. 

"Un dels reptes que tenim sobre la taula és intentar mantenir la carretera del Coll d'Ordino oberta tot l'hivern i una altra de les qüestions és protegir i estabilitzar l'allau que vam tenir l'any passat a la zona de Soldeu. Justament aquesta setmana estan acabant les feines i podríem dir que aquella zona ja queda segura de cara aquesta temporada d'hivern"
Víctor Filloy, ministre de Territori i Habitatge

Informa: Òscar Serrano
Imatge: Andreij Cristancho

Comparteix:

El 2023 serà un any de recessió per a Andorra segons l'informe sobre les previsions d'AndBank L'USdA denuncia que hi ha obrers subcontractats en la construcció sense cobertura sanitària