Marge per créixer a la Universitat d'Andorra

www.andorradifusio.ad

La Universitat d'Andorra té marge per créixer encara una mica més. Ho ha dit el rector, Miquel Nicolau, que deixarà el càrrec en uns dies. Ha estat aquest matí de dilluns a la Nacional, a l'"Avui serà un bon dia", i ha parlat també de l'impacte que tindria l'acord d'associació a l'UdA.

Nicolau considera que l'estat actual de la Universitat és positiu "però crec que encara podem créixer una mica més. Sempre mantenint la mida d'una universitat petita. Som la universitat d'un país petit". A més, opina que s'ha de créixer no en cobrir totes les titulacions sinó "anar a titulacions molt estratègiques que tinguin un impacte molt directe sobre Andorra, sobre el benestar, l'economia i poder créixer".

També creu que l'acord d'associació pot ser bo per l'entitat. "L'impacte que pot tenir per la universitat pot ser molt important. Molt important en temes de mobilitat, de projectes de recerca. En temes de reconeixement de titulacions. En temes d'incorporar, per exemple, estudiants de fora. Jo crec que tot això ens pot afavorir moltíssim. I acaba dient que ara mateix els projectes "estan molt limitats".

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

La tecnologia, una aliada per augmentar la productivitat dels alumnes Mor una de les víctimes de l'accident de diumenge a la C-14