El marisc, la carn i el raïm, els productes estrella la nit de Cap d'Any

www.andorradifusio.ad

Queda poc per celebrar l'última nit de l'any. Els establiments comercials, des de ben d'hora al matí, han estat plens de compradors que aprofitaven les últimes hores per completar els menús. 

S'acosta l'última nit de l'any i queden alguns productes per comprar. En un dels establiments d'Andorra la Vella han vist com l'afluència de clients ha estat present des de l'obertura. El marisc i la carn frescos són els més buscats, ha explicat el gerent de Carrefour Andorra 2000, Tony Serrano, posant en relleu que aquest és un any excepcional.

Aquest 31 tancaran a les 7 de la tarda, però molts han volgut aprofitar a fer les últimes compres a primera hora. Buscaven peix, marisc, carn i raïm per ultimar els àpats.

Precisament el raïm no hi pot faltar. És un dels elements més tradicionals per acomiadar l'any. És per això que als establiments encara hi queden existències, però tenen previst que s'acabin aviat. "Estem fent reposició cada mitja hora aproximadament", diu l'assistent del supermercat,  Laura Rubio.

Compres d'última hora per tenir-ho tot llest per a l'última nit de l'any on, tot i la situació sanitària, les trobades no deixaran de ser especials. 

Informa: Anna Mata
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

La restauració lluita per assolir la màxima "normalitat" possible en els sopars de Cap d'Any El Col·legi de Metges proposa que la CASS tramiti les baixes per la Covid-19 automàticament amb el resultat dels tests d'antígens