Marquina afirma que el Govern estudia possibles accions judicials contra un mitjà català

www.andorradifusio.ad

El Govern i el Consell Superior de la Justícia estudien accions legals contra informacions aparegudes a 8TV. En una entrevista un detectiu assegurava que Andorra funcionava com un narcoestat i que el director de la Uifand, Carles Fiñana, hauria subministrat informació enganyosa al FinCEN, que va provocar la caiguda de BPA.

L'emissora catalana va emetre una entrevista al programa "El fax de 8TV", on un detectiu assegurava que Andorra funcionava com un narcoestat i que Carles Fiñana, director de la Uifand, hauria subministrat informació enganyosa al FinCEN, la unitat contra el crim financer dels Estats Units, que va provocar la caiguda de BPA.

"Tant el Consell Superior de la Justícia com el Govern estan avaluant si el nivell de comentaris o d'informació donada per aquest mitjà autonòmic espanyol poden ser objecte d'algun tipus d'acció més proactiva".

César Marquina, ministre de Finances en funcions

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

L'ocupació hotelera arriba al 80% l'últim cap de setmana Cultura incrementa l'impuls al sector editorial amb la participació a la fira del llibre de Madrid