ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Marsol preveu que les piscines dels Serradells tornin a estar operatives abans de l'estiu del 2022

www.andorradifusio.ad

Les piscines dels Serradells tornaran a obrir abans de l'estiu de l'any vinent. Segons el comú, tant els terminis de les obres de reconstrucció com el pressupost compleixen la planificació. Mentrestant aquest estiu tornarà a funcionar l'aquaparc a l'estadi Comunal per als més petits.

La realització de les obres i el pressupost s'ajusten ara per ara a les previsions i aviat començaran els treballs per alçar les façanes de la piscina, amb unes finestres més amples i material menys inflamable. El següent pas serà iniciar la col·locació de la coberta.

El comú inverteix 4 milions d'euros, mentre que l'empresa encarregada de la zona on es va originar l'incendi el novembre del 2018 assumirà els 900.000 euros d'una part del treball que havia de realitzar. L'obertura de les piscines cobertes es farà al mateix temps que la piscina a l'aire lliure. "Si no hi ha cap retard important i, ara per ara no es constata, entendríem que l'any vinent Andorra la Vella podria tenir disponibles una altra vegada tant la piscina interior com l'exterior, aquesta darrera remodelada com s'havia previst", ha declarat la cònsol major, Conxita Marsol.

Com es va fer els últims estius, el comú habilitarà un aquaparc a l'estadi Comunal per als més petits. Aquesta setmana s'acordarà la contractació i es preveu que pugui començar a funcionar a principi de juliol. Enguany es reforçarà la zona lúdica d’inflables per als infants més grans i es mantindrà la zona de jocs infantils d’aigua per als més petits.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

35.173.234.169