ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Marsol veu Santa Coloma com una futura gran zona residencial

www.andorradifusio.ad

Santa Coloma pot esdevenir el gran pulmó de creixement urbanístic d'Andorra la Vella i també del país. I, a més, es podrà fer-ho mantenint la sostenibilitat. Aquesta és l'opinió de la consol major.

Segons Conxita Marsol, Santa Coloma ha experimentat una transformació important en els darrers temps, entre altres coses per les actuacions del comú i podria seguir fent-ho.

La cònsol major ha recordat que des que es van dur a terme les separatives de les aigües pluvials ja no s'ha tornat a inundar. També afegeix que es vol millorar la connectivitat en diverses zones.

"A Andorra la Vella tenim el gran pulmó de la parròquia i del país perquè a tota la plana de Santa Coloma realment es pot fer molt i es pot fer molt bé. Es poden fer edificis amb molts espais al voltant i convertir Santa Coloma en una gran zona residencial molt còmoda i molt agradable. És una zona encara molt industrial i s'haurà de reordenar alguna part, però a poc a poc es va fent".

Conxita Marsol, cònsol major d'Andorra la Vella

A més, ha dit que el comú ha fet els deures pel que fa a buscar solucions per la problemàtica de l'habitatge a preus assequibles. I té previst seguir fent actuacions en aquest sentit.

"En una parcel·la que tenim a Ciutat de Valls estem estudiant fer un edifici de lloguer a preu regulat amb una zona d'aparcament, perquè és un dèficit que tenen Ciutat de Valls i Mestre Xavier Plana."

Conxita Marsol, cònsol major d'Andorra la Vella

La mandatària ha reconegut que el país està vivint un veritable boom de la construcció però ha comentat que la capital no ha estat dels indrets on s'ha crescut més.

Informa: Pere Moliné

Imatges: Marc Matute

Comparteix: