ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Marta Dallerès: recodem la seva experiència per aspirar a representar Andorra a Eurovisió 19 anys després

www.andorradifusio.ad

La cantant andorrana Marta Dallerès portarà la seva música aquesta nit al teatre de les Fontetes de la Massana. Va ser una de les primeres aspirants a representar Andorra al Festival d'Eurovisió. Una experiència que hem volgut recordar amb ella. 

Fem un salt 19 anys enrere en què per primera vegada Andorra es presentava a Eurovisió i s'havia de trobar representant. Entre els molts aspirants que es van presentar a l'eurocàsting per viatjar a Istanbul hi era ella, Marta Dallerès.

Finalment aquell va ser l'any de Marta Roure, però amb els anys ens explica que la televisió va ser una experiència que li ha servit per pujar a molts escenaris. 

Aquest dissabte a la nit Marta Dallerès puja a l'escenari de les Fontetes acompanyada de músics autòctons. Després de dos anys de parada per la pandèmia amb la il·lusió de recuperar algunes versions que passades pel sedàs de la seva veu guanyen seguidors. 

Malgrat tenir poetes i músics a la família diu que no l'han visitat mai les muses de la composició però està oberta als projectes que se li acostin.  

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Sergi Linares 

Comparteix: