Marticella, sobre Grandvalira: "El sector necessitava que tinguéssim bones notícies"

www.andorradifusio.ad

El director general de Vallnord Pal-Arinsal, Josep Marticella, veu amb bons ulls l'acord aconseguit a Grandvalira per mantenir la marca perquè el sector de la neu és primordial per al país.

Pel que fa a la situació a Vallnord, creu que, malgrat que Arcalís també entri en l'oferta de Grandvalira, la marca continua vigent i sòlida. "Fem una lectura en positiu. S'ha posat seny, s'ha trobat una estabilitat. El sector de la neu és un sector molt potent al país i necessitava que tinguéssim bones notícies. A partir d'aquí, cadascú sabrà trobar el seu espai per adaptar les seves estratègies per fer front a aquesta temporada", ha afegit sobre el tema Marticella.

Sobre la situació al seu grup, ha explicat que "de moment el contracte de Vallnord és sòlid i fa molt de temps que el tenim. A partir d'aquí, es fa molt difícil fer esquí ficció per veure com acabarà l'escenari".

Informa: Laura Massegú / Judit Pedrós

Comparteix:

Els parlamentaris europeus de la francofonia demanen als estats que legislin sobre el turisme sostenible Xavier Espot serà el candidat de DA a les generals