ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Thyssen espera arribar al centenar de propostes per la tassa commemorativa dedicada a les persones amb diversitat funcional

www.andorradifusio.ad

Aquest cap de setmana es posa fi al concurs de dibuix organitzat pel Museu Carmen Thyssen Andorra, en què els participants han format part de l'experiència de dissenyar una tassa commemorativa dedicada a les persones amb diversitat funcional.

L'activitat, amb la col·laboració de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell i el lema "La inclusió és cosa de tots" va adreçada a famílies i persones de totes les edats. Ceres, llapis de colors i retoladors donen via lliure a la imaginació tant dels grans com dels més petits.

Els organitzadors de l'esdeveniment han volgut donar l'oportunitat al públic local de participar en aquest projecte social. Alicia Luño forma part de  l'equip del Museu Carmen Thyssen Andorra i explica que "el concurs era en principi fins al dia 13, però a conseqüència de la demanda que hem anat rebent, hem decidit allargar-lo fins el dia 15". Espera "poder arribar al centenar de participants aquesta edició".

És una activitat gratuïta i sense límit d'edat. Les sessions han estat tot un èxit, i tot i la limitació d'aforament a sis persones per sessió, el nombre d'assistents ha superat el de les edicions anteriors.

Informa: Anna Mata
Imatges: Cristina Jubete

 

Comparteix:

3.238.99.243