La marxa lenta entre la Seu i Andorra reunirà 70 tractors

Normalitat en les comunicacions viàries amb Cata

Normalitat en les comunicacions viàries amb Catalunya, a l'espera de les accions que Unió de Pagesos anuncia per dimarts. Entre les 11 del matí les 6 de la tarda, hi haurà afectacions importants de trànsit a la carretera de la Seu d'Urgell i que comptarà amb la participació de 70 tractors.

Calma i normalitat absoluta aquest dilluns a les vies de comunicació amb Catalunya. De moment, tant el transport de passatgers com el de mercaderies viuen la jornada segons els horaris previstos, tot i que diumenge la marxa de tractors a Ponts va generar retards importants de dues a tres hores en les arribades a Andorra dels vehicles que fan la línia regular amb Barcelona, segons han confirmat des de l'Estació Nacional d'Autobusos.

Pel que fa als productes de primera necessitat, la majoria dels quals provenen d'Espanya, l'Associació de Transportistes de Mercaderies ha assegurat que no preveu cap problema perquè ja estan adaptant els viatges en funció de les incidències previstes. I així ho van fer també amb els talls a França de fa unes setmanes.

Des de la Unió de Pagesos han confirmat que realitzaran una marxa lenta, entre la rotonda de sortida de la Seu d'Urgell i la Farga de Moles, de les 11 del matí a les 6 de la tarda. Les mateixes fonts han confirmat la participació de 70 tractors i aconsellen que, en cas de fer desplaçaments a Catalunya, ho facin fora d'aquesta franja horària.

Informa: Redacció

Comparteix:

Mor Mercè Ubach, una de les primeres dones policia Un home agredeix la seva dona davant la família