ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Massana inaugura la 28a edició d'Andoflora amb la previsió que sigui un èxit

www.andorradifusio.ad

La Massana celebra la 28a edició d'Andoflora, que s’allargarà fins diumenge. En aquesta ocasió s’ha optat pel vermell per recuperar l'alegria després de dos anys de restriccions.

D'aquesta manera la plaça de les Fontetes s'ha tornat a omplir de colors i el que va començar sent una fira de venda de flors s'ha convertit en un punt àlgid de benvinguda de la primavera.

Aquest any, centrant-se molt en els infants, que podran gaudir de més tallers que mai, i també potenciant la decoració de tota la parròquia amb guarniments florals.

Segons la cònsol major de la Massana, Olga Molné, la situació actual de la pandèmia i el bon temps del cap de setmana fan preveure que aquesta edició sigui un èxit.

El conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné, ha recordat que precisament el color vermell i els cors protagonistes en la imatge d'enguany, "simbolitzen la salut, que és el més important tal com hem vist els últims anys".

S’hi han instal·lat 25 parades de comerços i entitats que celebren que la gent pugui tornar a passejar i comprar pels carrers. 

Molts repeteixen després d'edicions anteriors. Per a altres és la primera vegada. Ara bé, tots tenen clar que esdeveniments com aquest els ajuden a potenciar les vendes i a fer més viva la parròquia.

Informa: Judith Sáez
matges: Sergi Linares

Comparteix: