La Massana reorganitza el rober

La Massana ha reorganitzat el servei de rober per facilitar-ne l&

La Massana ha reorganitzat el servei de rober per facilitar-ne l'ús ara que, amb el fred, n'augmentarà la demanda.

Es tracta d'un servei que el comú tradicionalment oferia de forma més espontània entre la gent solidària de la parròquia i els usuaris que necessàriament ho requerien. Ara, el rober ja té un miler de peces entre roba d'adult, infantil i calçat, i s'ha volgut ordenar-lo en un emplaçament discret i pràctic, per facilitar la recerca de peces.

Tot és roba de segona mà en bon estat i neta que pot evitar la deixalleria i que han donat veïns de la Massana coincidint amb èpoques de canvi d'armari. Amb vista a l'hivern, hi ha més demanda dels usuaris ja que la meteorologia exigeix bona roba i normalment cara. Ara, la demana serà especialment de roba d'hivern i anoracs per als infants, encara insuficients.

La consellera de l'Àrea de Social, Maria Pilar Gabriel, ha explicat que tenen "una trentena de famílies que coneixen bé aquest recurs i des de fa uns temps l'estan utilitzant, sobretot famílies amb fills i monoparentals". Gabriel confirma que hi ha més demanada per roba de nens.

Amb la reorganització i el fred, n'augmentaran els usuaris. Qui ho requereixi, pot dirigir-se a l'àrea Social del comú, que obrirà el rober cada divendres de dues a quatre de la tarda.

Informa: Toni Vila    Imatge: Robert Querol

 

 

Comparteix:

El menjador social de Cal Focall atèn 22 casos des de l'agost Boris I, rei d'Andorra a la televisió bielorussa