ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Medi ambient i inclusió centren les propostes del primer consell d'infants presencial de la capital després de l'esclat de la pandèmia

www.andorradifusio.ad

Els infants d'Andorra la Vella aposten per la inclusió i la cura del medi ambient. Per primera vegada aquest curs, Andorra la Vella ha celebrat un Consell d'infants presencial on s'ha anunciat el concert de Suu a la festa de cloenda de l'edició i les activitats per la Festa del poble el dia 24.

Els dotze consellers infantils, representants del sis centres educatius de primària de la parròquia, han pogut exposar les seves propostes, moltes enfocades en la sostenibilitat, com ara millorar el drenatge de la Valira i combatre la processionària amb la col·locació de casetes per a ocells. També fer jardins verticals "per netejar l'aire d'Andorra la Vella i que la gent pugui gaudir d'un paisatge més verd", ha explicat l'alumne del British College, Alexandre Areny.

També aposten per millorar les opcions d'oci amb un parc cobert per a infants i joves, i inclusiu per a persones amb diversitat funcional, explica l'alumna del Col·legi Sant Ermengol, Júlia Torres. 

Les propostes han estat aprovades i ara es treballaran per dur-les a terme. A la sessió s'ha anunciat el concert de Suu a la festa de cloenda del Consell d'infants el proper divendres i l'actuació del raper Lildami a la Festa del poble, el 24 de juny. Durant la jornada també s'instal·larà un tobogan d'aigua de grans dimensions al carrer Doctor Vilanova.

Informa: Pere Moliné-Ana Alamán
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

35.173.234.169