Més de 1600 signatures recollides per aturar el projecte urbanístic d'Arinsal

www.andorradifusio.ad

La plataforma veïnal Estimem Arinsal es mostra satisfeta per les més de 1.600 signatures aconseguides a change.org en contra del complex urbanístic que es vol construir al centre del poble. Agraeixen també el suport rebut per habitants d'altres parròquies.

La majoria de veïns d'Arinsal estan en contra del projecte urbanístic. És cert que hi ha comerços que veuen una oportunitat per augmentar les vendes. Hi ha, però, unanimitat en el fet que el projecte espatllaria el poble, a més de sobrecarregar els serveis.

Un veí d'Arinsal opina que "la construcció és molt gran" i que apostaria per una construcció més "petita", més "modesta". Una altra veïna diu que "seria una pena fer-ho aquí" perquè a altres llocs d'Arinsal hi ha habitatges "que es podrien reformar" per tal de deixar aquesta zona més "tranquil·la".

La plataforma veïnal espera que el comú contesti les al·legacions fetes al Pla Parcial. Olga Molné ja va dir que en tres setmanes donarien una resposta, però el que està clar és que la construcció, encara trigaria un temps a fer-se.

Informa: Carles Alonso
Imatges: David Moreno

Comparteix:

Els voluntaris enllesteixen els preparatius per a les finals de la Copa del Món La Fura dels Baus presenta "El camí a les finals", una rua per marcar el compte enrere de les finals de la Copa del Món