Els voluntaris enllesteixen els preparatius per a les finals de la Copa del Món

www.andorradifusio.ad

Treballaran, dia a dia i atents al temps. De moment toca deixar-ho tot a punt per a les competicions i d'això s'encarreguen els més de 300 voluntaris que treballaran durant tota la setmana. 

Dilluns arrenquen les finals de la copa del món d'esquí i toca treballar per deixar-ho tot a punt. D'això s'encarreguen més de 300 voluntaris. Es troben repartits pels sectors de Soldeu i el Tarter fent diferents tasques.

El director de cursa, Santi López, ha explicat els dos tipus de voluntaris. "Els 'insiders' són de caràcter molt més tècnic. I els 'outsiders' són voluntaris que estan a les grades, als controls d'accessos".

Els perfils són diferents. Molts d'ells venen dels clubs i federacions, ja que en alguns aspectes es necessita un alt nivell d'esquí. Tot i això, hi ha gran varietat de voluntaris"Els derrapadors hem de preparar les pistes i esborrar les línies i els forats que deixen els corredors", mentrestant altres "vigilen els accessos".

Aquest dissabte toca deixar-ho tot a punt per al test final de diumenge per assegurar que les finals es celebren amb les millors condicions.

Informa: Neus Vila
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix:

El Museu Carmen Thyssen presenta el taller "Les dones artistes d'avui en dia" Més de 1600 signatures recollides per aturar el projecte urbanístic d'Arinsal